Aquestes són les condicions per poder utilitzar les piscines de les comunitats de veïns

El BOE estableix un conjunt de mesures de seguretat per l'obertura d'aquests equipaments

La piscina d'una comunitat de veïns
La piscina d'una comunitat de veïns | Sergi Baixas
NacióSantCugat
10 de juny del 2020
Actualitzat a les 17:49h
Arriba l'estiu, i amb aquest, les ganes de remullar-se. Tot i això, enguany el país està afrontant una crisi pandèmica que afecta directament a l'ús habitual de les piscines, tant recreatives com comunitàries. Ja a la fase 1, tota activitat als espais compartits de les comunitats de veïns quedava completament prohibida, però ara amb l'entrada de la fase 2, les restriccions han començat a relaxar-se.

El Butlletí Oficial de l'Estat, estableix que les piscines de les comunitats de propietaris i urbanitzacions podran tornar a obrir sempre que es compleixin un seguit de requisits. Així doncs, aquests equipaments només podran tornar a utilitzar-se amb un aforament màxim permès del 30%, establint un calendari de cita prèvia i horaris per torns. La competència per regular el compliment d'aquestes normes recau en la Junta General de Propietaris. 

Per altra banda, les mesures de distanciament social d'un mínim de dos metres també s'hauran de mantenir en tot moment, tant dins de la piscina com fora amb la separació respectiva entre tovalloles. En cas d'haver-hi gandules o hamaques, queda prohibit l'ús compartit i s'hauran de desinfectar després de cada ús. El BOE també assenyala que s'haurà d'instal·lar dosificadors de gel desinfectant a l'entrada de la piscina i l'aigua s'haurà de desinfectar constantment amb clor i brom. 


​​
​​​
​​​​
​​​​​