Alimentació

El Mercat impulsa una campanya per premiar als clients responsables amb el medi ambient

La campanya "Ser ecosostenible té premi" arrenca demà, 19 de febrer

per RubiTV.cat, 18 de febrer de 2019 a les 11:26 |
Mercat Municipal de Rubí | Ajuntament de Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Associació d'Adjudicataris del Mercat fa temps que està treballant per convertir el Mercat Municipal en un espai ecosostenible.

És per aquesta raó que demà, dimarts 19 de febrer, es posa en marxa la campanya Ser ecosostenible té premi. L'objectiu és que aquells clients i clientes que estiguin interessats a responsabilitzar-se amb el medi ambient comprin amb envasos, com ara carmanyoles, pots de vidre, bosses del pa, etc.


Les persones que vulguin participar hauran de recollir un carnet a la parada de la Polleria Beli-Juanito, el qual compta amb 15 caselles, 3 de cada activitat (aviram, carnisseria, peixateria, fruiteria i altres). Cada vegada que el client faci una compra complint amb aquests requisits, podrà demanar al paradista que li posi un segell. Un cop el carnet estigui emplenat, el podrà retornar a la Polleria Beli-Juanito i passar a recollir un premi. 

A banda d'aquesta campanya, aquest equipament també ha elaborat un Menú d'hivern amb productes variats de temporada i equilibrats per ajudar als rubinencs i rubinenques a mantenir una vida i alimentació saludable. Es tracta d'un menú ideat per la dietista i naturòpata Isabel Quesada, del Centre Isara.

 

Participació