L'Ateneu tornarà a fer activitats presencials al juliol

Les inscripcions per a les diverses propostes s'obriran el 17 de juny a les 10h

L'Ateneu tornarà a fer activitats presencials al juliol
L'Ateneu tornarà a fer activitats presencials al juliol | Marta Casas
Redacció
15 de juny del 2020
Actualitzat el 02 de juliol a la 1:28h
L'Ateneu Municipal recuperarà la programació presencial el proper mes de juliol, un cop s'arribi a la fase de "nova normalitat", tot i que continuarà combinada amb les activitats virtuals que s'estan desenvolupant des de fa setmanes com a part de la programació de l'equipament. Les activitats presencials, a més, tindran lloc als jardins de l'Ateneu, per garantir la màxima seguretat dels participants.

Les inscripcions per a les diverses propostes es podran fer en línia a partir d'aquest dimecres, 17 de juny a les 10h. Les inscripcions són gratuïtes, però les places són limitades. Tota la programació s'adreça a un públic familiar, i inclourà un cicle dedicat a les dones artistes i els tallers de Teatre per a la petita infància.

En canvi, les sessions del cicle de Música per a la petita infància continuarà sent virtual, a través del canal de Youtube de l'Ateneu, els dies 6 de juliol (Sons de la terra) i 13 de juliol (Sons del mar).

Les dones artistes, oblidades o relegades per la història de l'art tradicional

El cicle que acollirà l'Ateneu Municipal aquest mes de juliol, conduït per Catàrtic, té l'objectiu de fer visibles totes aquelles creadores oblidades o relegades per la història de l'art tradicional, ja que malgrat la qualitat de les seves obres encara són difícils de trobar als museus i que, molt de mica en mica estan sortint de l'anonimat.

La primera sessió serà el 2 de juliol, amb el taller Omplim el món de punts infinits!, dedicat a la japonesa Yayoi Kusama, i continuarà amb la proposta entorn a Frida Kahlo, Fem un diari il·lustrat. El cicle es tancarà amb Jocs de línia i color. Els caledoscopis de la Fahrenlnissa Zeid. El primer taller està adreçat a nens i nenes a partir de quatre anys; mentre que els dos següents és per a infants dea partir de sis. Tots els tallers seran a les 18.30h.

Quatre sessions presencials del Teatre per a la petita infància

També seran presencials les sessions del cicle Teatre per a la petita infància. Durant el mes de juliol, es podrà gaudir dels següents espectacles: El viatge de James, de la companyia Sim Salabim (7 de juliol, a les 19 h); Somriu, de la companyia Santi Rovira (14 de juliol, a les 19 h); Conte amb kamishibai i taller de dibuix chibi, de la Cia. Ruth Martínez (20 de juliol, a les 18.30 h), i Xup-xup, de la companyia Cuinassos (21 de juliol, a les 19 h).