1 de 10
carnaval

Darrers dies per participar en el 32è Concurs de Màscares de l'edRa

Les persones interessades poden lliurar les seves propostes a la consergeria de l'Escardívol

Exposició del 31è concurs de màscares de l'edRa | Ajuntament de Rubí
per RubiTV.cat, 19 de febrer de 2019 a les 09:18 |
Aquest divendres finalitza el termini per presentar les propostes per al Concurs de Màscares que organitza l'edRa, en la seva 32a edició, conicidint amb la celebració del Carnaval.

El certamen contempla tres categories en funció de l'edat dels participants: categoria A (de 4 a 9 anys), categoria B (de 10 a 15 anys) i categoria C (de 16 anys en endavant).


A la categoria A, tots els infants que participin en el concurs rebran un premi sorpresa. A la categoria B, la persona guanyadora del primer premi, rebrà material artístic per un valor de 80 euros, mentre que l'accèssit serà reconegut amb material valorat en 40 euros. A la categoria C, el primer premi rebrà 300 euros en material artístic, mentre que la persona guardonada en segona posició rebrà 100 euros.

A les 21 h d'aquest divendres acabarà el termini per presentar les propostes al concurs. Les obres s'han de lliurar a la consergeria de l'Escardívol, de dilluns a divendres, entre les 9 del matí i les 21 h de la nit. Les bases completes i la butlleta d'inscripció estan publicades al web de l'escola


El veredicte es farà públic el dia de Dijous Gras, 28 de febrer, a les 19.30 h a la sala d'exposicions de l'escola. Les obres presentades al concurs s'exposaran en aquest mateix espai del 28 de febrer al 15 de març.

 

 

Participació