presentació de llibre

Toni Cruanyes presentarà «Un dels nostres» aquest divendres a Rubí

El presentador del TN fa un repàs del conflicte català dels darrers anys, des del referèndum de l'1 d'octubre fins al judici del Tribunal Suprem

per RubiTV.cat , 23 de juny de 2020 a les 09:30 |
Toni Cruanyes presenta el seu nou llibre a Rubí | Adrià Costa
El Racó del Llibre ha organitzat per aquest divendres una nova presentació de llibre, després d'un retorn a l'activitat amb la signatura de Rafel Nadal i la presentació, divendres passat, de Del procés a la revolta. Aquest divendres, serà el periodista i presentador del TN Toni Cruanyes, en un acte conduït pel periodista de Rubí Roger Cuartielles, qui presentarà Un dels nostres. Identitats en conflicte a Catalunya (Edicions Pòrtic, 2020). 

Un dels nostres, Cruanyes repassa el conflicte polític dels últims anys - des del referèndum de l'1 d'octubre de 2017 fins al judici al Tribunal Suprem - des del TeleNotícies; també la tensió viscuda per les constants amenaces contra TV3. 


A mig camí entre les memòries i l'assaig històric, Cruanyes es planteja què en queda, de la identitat catalana, més enllà de la política: continuem sent "un sol poble"? O som una societat dividida? Som una societat violenta? L'autor desvela la seva relació amb els protagonistes del procés independentista i també fa inventari del llegat dels presidents Pujol, Maragall i Montilla. Finalment, explica com ha vist Catalunya des dels seus continus viatges per Europa com a corresponsal.

La presentació, on l'autor també signarà llibres, serà a les 19.30h a la Carpa davant del Racó del Llibre. 

 

Participació