1 de 10
abocadors i extractives

L’Ajuntament denega el projecte d’actuacions específiques en sòl no urbanitzable de Can Balasc

AJK Inversiones Cantábricas y Portuarias, SL no ha presentat l'estudi d'impacte ambiental que li requeria l'Ajuntament

per RubiTV.cat, 25 de juny de 2020 a les 20:40 |
Aquest article es va publicar originalment el 25 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Rubí ha denegat l’aprovació prèvia del projecte d’actuacions específiques en sòl no urbanitzable presentat per AJK Inversiones Cantábricas y Portuarias, SL, ja que no ha lliurat l’estudi d’impacte ambiental requerit per Junta de Govern Local en un acord de la Junta de Govern Local del 6 de març, a més de l'esmena d’una sèrie de deficiències assenyalades en els informes tècnics municipals.

El 22 de maig, l'empresa va presentar un escrit en el qual adjuntava documentació tècnica i formulava una sèrie de consideracions, a més de sol·licitar que es procedís a l'aprovació prèvia del projecte d'actuació específica en sòl no urbanitzable de Can Balasc. Un cop examinada la documentació, es conclou que no es dona compliment als requeriments de la Junta de Govern Local sobre l'estudi d'impacte ambiental.


Així, la mercantil AJK Inversiones Cantábricas y Portuarias, SL s'ha considerat "decaiguda" en el seu dret a aportar l'estudi, i l'aprovació prèvia del projecte d'actuació específica ha quedat denegada.

L'Ajuntament també ha informat que s'han presentat 340 al·legacions, i les persones que n'han presentat poden accedir a la resposta a través de la seu electrònica.

 

Participació