EDUCACIÓ

L'AMPA de la Schola denuncia la falta de manteniment de l'escola

"Una gran part de la quota de socis es destina a intentar millor part de l'escola, però no hauria de ser responsabilitat nostra"

per Marta Casas / Carla Serra, 19 de febrer de 2019 a les 11:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


L'AMPA de l'escola la Schola fa mesos que denuncia la situació actual del centre ja que rep un manteniment equivalent a una esola de 30 anys quan l'edifici en té 100.


El president de l'AMPA, Juanfra Hueso, ha explicat alguns dels problemes que han denunciat al llarg dels darrers mesos: el primer van ser les portes de l'ascensor, que va estar un període de temps sense funcionar, afectant els alumnes amb problemes de mobilitat; filtracions d'aigua, casos d'infants que en els darrers cursos s'han fet mal amb les estelles de les joguines de fusta, un banc del pati que es troba en molt mal estat...

El darrer problema ha estat la calefacció: alguns dies, no s'ha aconseguit encendre fins les 11 del matí, amb les conseqüències que això comporta. L'AMPA va demanar el curs passat que s'arreglés la caldera.

Tot i que la setmana passada el govern municipal va comunicar que ha fet arribar a la conselleria d'Educació un avantprojecte de modernització del centre amb quatre solucions progressives de millora prioritzades a partir de les necessitats més urgents de les instal·lacions, Hueso afirma que el que necessita aquesta escola és un pla adequat al maneniment del dia a dia del centre.A banda d'aquest manteniment, el president i el secretari de l'AMPA van explicar algunes de les mancances que té l'escola, com per exemple més lavabos - només hi ha 2 blocs de 4 lavabos per tots els alumnes -, el menjador, que és massa petit i els infants han de dinar en tres torns, o el terra dels patis, que és de cautxú i necessita un manteniment adequat.

 

Participació