VÍDEO El Vallès Occidental presumeix del seu patrimoni per atraure turistes locals

Una campanya del Consell Comarcal a curt termini, en el marc del Pla per a la Reconstrucció

Monestir de Sant Cugat
Monestir de Sant Cugat | Adrià Costa
Redacció
07 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:01h

"Això no és Aigüestortes. És aquí". "Això no és Poblet. És aquí". "Això no és Camden. És aquí" i així fins a set rèpliques que hi ha pel món, ja siguin monuments, gastronomia o edificis, però que es troben al Vallès Occidental. Es tracta de la campanya engegada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC).

Llocs emblemàtics de la comarca com el Parc Agrari, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, el Mercantic i la Casa Alegre de Sagrera, entre d'altres, que es poden "associar" a llocs com Camden de Londres, el Parc Natural d'Aigüestortes i el Passeig de Gràcia de Barcelona estan "aquí".

És la iniciativa per posar en valor els espais i activitats a prop de casa, de cara aquest estiu en el qual es preveu una mobilitat de la ciutadania al seu voltant, un entorn que, en molts casos, han descobert amb el confinament i la limitació de la mobilitat els darrers tres mesos. 

El CCVOC ho troba una oportunitat per dinamitzar el turisme, la gastronomia i el comerç. És a curt termini -s'allargarà fins a mitjans de setembre- per promocionar el turisme de proximitat i coincidint amb l'escenari que ha plantejat el coronavirus.