FOTOGRAFIA

Les fotografies del rubinenc Ignasi Marroyo, al FineArt d'Igualada

L'exposició "Imatges d'una època" es podrà veure aquest divendres al Museu de la Pell

per RubiTV.cat, 19 de febrer de 2019 a les 17:45 |
Una de les fotografies de la sèrie | FineArt Igualada
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les fotografies Imatges d'una època del rubinenc Ignasi Marroyo estaran exposades a la sala principal del Museu de la Pell, el proper divendres, 22 de febrer, en el marc de la 7a edició del FineArt d'Igualada, un festival que mostra l'obra de fotògrafs d'arreu del món.

La sèrie de Marroyo reuneix prop de setanta fotografies, fetes entre els anys 1960 i 1975, pertanyents a les col·leccions Mercats, Setmana Santa, Somorrostro i Braus. ​Moltes d'elles es van iniciar arran de projectes expositius o encàrrecs potencials per editorials o diaris com El Correo Catalán, però no van arribar a publicar-se perquè la seva mirada crítica no es conformava amb el relat oficial de l'època. Totes reflecteix la seva sensibilitat i percepció de la vida quotidiana del moment.


La selecció de l'exposició es complementa pels àlbums de les col·leccions i materials variats, procedents de l'ampli fons fotogràfic que l'autor va arxivar.

 

Participació