El CRAC celebra aquest dijous una assemblea de socis per informar sobre l'estat del projecte

Continuen els tallers a l'equipament, i ja es treballa en la programació del setembre

Redacció
13 de juliol del 2020
Actualitzat el 15 de juliol a la 13:21h
El CRAC ja treballa en la programació de tallers del setembre
El CRAC ja treballa en la programació de tallers del setembre | Marta Casas
El Centre Rubinenc d'Alternatives Culturals (CRAC) celebrarà aquest dijous, 16 de juliol (19h) la segona assemblea de socis de l'any 2020, que servirà per informar sobre l'estat del projecte i la seva reactivació després del confinament, així com per presentar la programació d'estiu, que ja ha arrencat aquest diumenge amb la primera de les sortides de l'Estiu al natural que ha organitzat el centre cultural en col·laboració amb Rubí d'Arrel.

De moment, el CRAC continua incrementant l'horari d'obertura, i ara obre de dilluns a dijous de 18h a 22h i de divendres a dissabte, de 19h a 23h. També continuen els tallers de bateria, guitarra, ukelele, autodefensa feminista, gress Aikido, Krav Maga, baix, llengua de signes i ioga - tots amb les corresponents mesures de seguretat - i ja es treballa per la programació de tallers del mes de setembre.

Aquest 23 de juliol, a més, el CRAC se sumarà a la celebració de "Santa Jordina", i ofereix a les entitats, col·lectius, grups i socis muntar una paradeta a la façana de l'equipament.

Finalment, el CRAC també acollirà dues iniciatives d'acció social organitzades per Rubí Acull i Rubí Solidari: unes trobades per millorar el castellà, adreçades al col·lectiu immigrant de llengua no castellana, i una d'autodefensa física i jurídica pels joves del centre de menors. 

Aquest cap de setmana del 17, 18 i 19 de juliol, el CRAC serà la seu de l'escola d'estiu d'acció social crítica i transformadora, organitzada per la coordinadora Baladre, i que ja té obertes les inscripcions a través d'aquest formulari.