Rubí continua omplint-se de color amb la iniciativa Umbrella Sky Project

Tot plegat forma part d'una campanya per reivindicar el "color" com a marca de ciutat

La iniciativa Umbrella Sky Project a Rubí
La iniciativa Umbrella Sky Project a Rubí | Marta Casas
Redacció
22 de juliol del 2020
La ciutadania de Rubí ha pogut observar com, en qüestió d'unes setmanes, la ciutat s'ha començat a omplir de colors. Des del mes de març, un gran mural dibuixat per Urih, membre del col·lectiu de grafiters Petados Crew, decora un dels edificis de la plaça de la Constitució.
 

Urih, de Petados Crew, fent el mural a principis de març Foto: Marta Casas


Després, a la plaça Pere Esmendia i en alguns trams de carrers que ara són de prioritat per als vianants i on s'ha eixamplat l'espai per a aquests a la calçada, s'hi ha pintat una catifa de colors.
 

Una catifa de colors a la plaça dels jutjats Foto: Marta Casas


Finalment, al llarg de la setmana passada es van instal·lar, en un tram del carrer Francesc Macià, centenars de paraigües penjats que, a més de donar color, també fan ombra per als vianants. Aquesta ha estat una iniciativa molt comentada i que ha atret molts curiosos, especialment els que van començar a veure el muntatge, amb els operaris penjant els paraigües i obrint-los.

Aquesta iniciativa forma part del projecte Umbrella Sky Project, i que s'ha estès a diverses ciutats europees.
 

La iniciativa Umbrella Sky Project a Rubí Foto: Marta Casas


Tot plegat forma part d'una campanya municipal que reivindica el "color" com a marca de ciutat - que s'havia d'inaugurar el mes de març però que no es va fer fins al juny a causa de la crisi del coronavirus - i que pren els colors com a argument per impulsar accions a l'espai públic.