1 de 10
esports

Bon paper dels triatletes del CN Rubí a la Duatló d'Igualada

Ariadna Ruiz, jugadora més valuosa de la 9a jornada de lliga de waterpolo

Els participants del CN Rubí a la Duatló d'Igualada | CN Rubí
per RubiTV.cat, 20 de febrer de 2019 a les 17:15 |
El passat diumenge es va disputar la 13a edició de la Duatló Ciutat d'Igualada, que va comptar amb la participació de set triatletes del Club Natació Rubí.

En categoria femenina, Marisol Almeida va assolir la 5a posició en categoria V2F i la 65a en la categoria general, mentre que Andrea Sanchez va ser 51a en la categoria absoluta i la 89a a la general.


Pel què fa a la categoria masculina, Alejandro Delgado va assolir la posició 46 en la categoria Absoluta i la 70a en la general; Eduard Gonzalez la 14a en la categoria Sub-23 i la 116a en la general; Francesc Martinez la 109a en l'absoluta i la 198a en la general, Rafel Hierro la 41a en categoria V1M i la 211a en la general, i Gerardo Blanco la 17a en la categoria V2M i la 252a en la general.

Ariadna Ruiz, jugadora més valuosa de la 9a jornada de lliga de waterpolo

 

Ariadna Ruiz, MVP de la jornada 9 Foto: Lliga PREMAATAriadna Ruiz ha tornat a ser la jugadora més valuosa de la lliga PREMAAT de waterpolo, després del partit que l'equip absolut fa disputar davant del CN Mataró. Tot i això, les maresmenques van imposar-se al CN Rubí per 12-8, un resultat que no ha fet perdre la 5a posició en la classificació a les de Rubí.

El proper enfrontament serà davant l'EW Zaragoza, que es podrà veure en streaming des de les instal·lacions de Can Rosés.

Per altra banda aquest dissabte, l'equip absolut masculí anirà fins a Sevilla per jugar contra el CW Sevilla, i poder sumar punts per mantenir-se al capdavant de la classificació.

 

Participació