S'obre una consulta pública prèvia l’elaboració de diverses ordenances

La consulta estarà oberta fins al 21 d'agost

L'Auntament de Rubí
L'Auntament de Rubí | RubiTV.cat
Redacció
03 d'agost del 2020
L’Ajuntament de Rubí ha obert una consulta pública prèvia l’elaboració de les ordenances fiscals que regulen el recàrrec de l'Impost de béns immobles (IBI) sobre habitatges desocupats amb caràcter permanent i la taxa de drets d'examen per als processos selectius o constitucions de borses convocats pel Consistori a través de les corresponents ordenances fiscals; i una ordenança no fiscal que regularà el preu públic per establir el sistema de copagament del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD).

Aquesta consulta pública es farà en compliment de l'article 133.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, que estableix la necessitat de dur a terme aquestes consultes públiques per recollir l'opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma.

En aquest cas es busca l’opinió de la ciutadania en relació als problemes que es pretenen solucionar amb la iniciativa, la necessitat i l'oportunitat de la seva aprovació, els objectius de la norma i les possibles solucions alternatives regulatòries i no regulatòries.

El nou reglament d'ús dels horts municipals de Cova Solera té l'objectiu de regular els drets i obligacions que han de complir els usuaris d'aquest equipament, així com el règim jurídic de les autoritzacions d'ús privatiu de domini públic atorgades per l'Ajuntament de Rubí sobre els horts. També s'ha de regular el règim de licitació i adjudicació d'aquestes autoritzacions d'ús.

La consutla pública estarà oberta fins el proper 21 d'agost i s'hi podrà participar a través del portal web Participa Rubí.