1 de 10
estiu

L'«Estiu al natural» de Rubí d'Arrel i el CRAC recupera l'Arran de Font

Aquest dijous, nova sortida de descoberta de l'entorn natural de Can Ramoneda i Sant Muç

Primera sortida de l'Estiu al natural de Rubí d'Arrel | Cedida
per Marta Casas, 11 d'agost de 2020 a les 12:00 |
Aquest article es va publicar originalment el 11 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En el marc de la programació de l'Estiu al natural, del CRAC i Rubí d'Arrel, aquest dijous es farà la segona sortida setmanal del mes d'agost, que en aquesta serà per descobrir l'entorn natural de Can Ramoneda i Sant Muç. Dissabte, a més, les dues entitats recuperaran una activitat que, per motius diversos no s'ha celebrat des de l'any 2017: l'Arran de Font.

Dijous, la sortida serà a les 19h des de la Masia de Can Serra, i la caminada tindrà una durada màxima de 3 hores. L'organització recorda que, per a les sortides de tarda, caldrà portar lot o frontal, a més de roba còmoda, aigua i alguna cosa per picar; i com sempre, la mascareta.


Tot i que l'organització encara no ha donat més detalls de l'activitat, la sortida cap a la font de Sant Muç per celebrar l'Arran de Font serà a les 20h al CRAC, i com en les anteriors edicions, els assistents hauran de portar el sopar. Com en totes les activitats, caldrà portar la mascareta, i es recomana també portar roba d'abric. L'organització preveu una durada d'unes quatre hores.Les activitats de l'Estiu al natural estan tenint una molt bona acollida, amb la participació d'una vintena de persones a les diverses sortides. Fins ara se n'han fet tres: una de descoberta de l'Esclat de primavera, el joc que ha entretingut els amants de la natura durant el confinament - i una mica més enllà -, una trastejada en col·laboració amb el Caçador de Trastets, el passat diumenge, i una sortida per Ca n'Oriol, Can Tiraïres i el camp de golf el dijous passat.

Per tal de garantir les mesures de seguretat, Rubí d'Arrel i el CRAC han limitat l'aforament de les activitats, i serà necessari inscriure-s'hi prèviament a través de la web del CRAC.

Qualsevol canvi en les restriccions per la Covid-19 que obligués a suspendre alguna de les activitats serà comunicada als inscrits.

 

Participació