L'«Estiu al natural» de Rubí d'Arrel i el CRAC recupera l'Arran de Font

Aquest dijous, nova sortida de descoberta de l'entorn natural de Can Ramoneda i Sant Muç

Primera sortida de l'Estiu al natural de Rubí d'Arrel
Primera sortida de l'Estiu al natural de Rubí d'Arrel | Cedida
11 d'agost del 2020
En el marc de la programació de l'Estiu al natural, del CRAC i Rubí d'Arrel, aquest dijous es farà la segona sortida setmanal del mes d'agost, que en aquesta serà per descobrir l'entorn natural de Can Ramoneda i Sant Muç. Dissabte, a més, les dues entitats recuperaran una activitat que, per motius diversos no s'ha celebrat des de l'any 2017: l'Arran de Font.

Dijous, la sortida serà a les 19h des de la Masia de Can Serra, i la caminada tindrà una durada màxima de 3 hores. L'organització recorda que, per a les sortides de tarda, caldrà portar lot o frontal, a més de roba còmoda, aigua i alguna cosa per picar; i com sempre, la mascareta.

Tot i que l'organització encara no ha donat més detalls de l'activitat, la sortida cap a la font de Sant Muç per celebrar l'Arran de Font serà a les 20h al CRAC, i com en les anteriors edicions, els assistents hauran de portar el sopar. Com en totes les activitats, caldrà portar la mascareta, i es recomana també portar roba d'abric. L'organització preveu una durada d'unes quatre hores.

Les activitats de l'Estiu al natural estan tenint una molt bona acollida, amb la participació d'una vintena de persones a les diverses sortides. Fins ara se n'han fet tres: una de descoberta de l'Esclat de primavera, el joc que ha entretingut els amants de la natura durant el confinament - i una mica més enllà -, una trastejada en col·laboració amb el Caçador de Trastets, el passat diumenge, i una sortida per Ca n'Oriol, Can Tiraïres i el camp de golf el dijous passat.

Per tal de garantir les mesures de seguretat, Rubí d'Arrel i el CRAC han limitat l'aforament de les activitats, i serà necessari inscriure-s'hi prèviament a través de la web del CRAC.

Qualsevol canvi en les restriccions per la Covid-19 que obligués a suspendre alguna de les activitats serà comunicada als inscrits.