Policia Local, Protecció Civil i agents cívics de Rubí es coordinen per evitar contagis de Covid-19

Amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre totes aquestes qüestions, es difondran els diferents consells per megafonia de forma itinerant

Rubí vol evitar contagis de Covid-19
Rubí vol evitar contagis de Covid-19 | Ajuntament de Rubí
Redacció
12 d'agost del 2020
L'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, va anunciar en un ban que s'ha establert un sistema de coordinació entre la Policia Local, Protecció Civil i agents de civisme per incrementar el control a diversos indrets de la ciutat on s'han detectat concentracions de col·lectius que no compleixen les mesures obligatòries.

La màxima edil demana a la ciutadania "solidaritat, col·laboració i responsabilitat" per evitar contagis i rebrots de la Covid-19, després que en les darreres setmanes s'hagin donat nous casos a diverses ciutats de Catalunya, i també a Rubí.

El text també recorda les principals mesures de seguretat: l'ús obligatori de mascareta, rentar-se freqüentment les mans amb aigua i sabó o amb una solució hidroalcohòlica, mantenir les distàncies de seguretat interpersonal, evitar aglomeracions i evitar compartir begudes, menjar, estris i altres objectes sense netejar-los degudament. També assenyala que cal seguir totes les indicacions de seguretat als establiments i equipaments que es visitin, i adverteix que "des de l'Ajuntament s'actuarà amb fermesa davant l'incompliment de les mesures de seguretat obligatòries", i és per això que s'ha establert aquesta coordinació.

Amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre totes aquestes qüestions, es difondran els diferents consells per megafonia de forma itinerant.

La màxima representant de la ciutat fa una crida a complir les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries, a la responsabilitat de tothom i a la solidaritat. "Ara més que mai és necessari el compromís, així com la conscienciació i col·laboració de tothom", diu el ban.