Tres detinguts per distribuir marihuana amagada entre els palets d'aigua embotellada des de Sant Quirze

En l'operatiu també es comissen més de 100 quilograms d'aquesta droga

Marihuana en palets d'aigua embotellada
Marihuana en palets d'aigua embotellada | Policia Nacional i Guàrdia Civi
NacióSabadell
13 d'agost del 2020
La policia espanyola i la Guàrdia Civil han desarticulat una organització criminal, amb tres detencions, dedicada al tràfic internacional de marihuana des de Sant Quirze del Vallès. Amagaven paquets de droga precintats i envasats al buit entre els palets que utilitzaven per transportar aigua embotellada en camions.

L'empresa pantalla filtrava l'aigua de l'aixeta per extreure el clor, l'envasava i etiquetava per després facilitar la distribució de la droga. S'han detingut tres persones, entre les quals hi ha els dos líders de la banda a Espanya, com a presumptes autors d'un delicte de pertinència a organització criminal i tràfic de drogues.

Els agents també han comissat 109 quilograms de droga, un camió i tres vehicles, dos d'alta gamma. Es tracta d'una acció conjunta entre els dos cossos de seguretat de l'Estat, després que la investigació d'ambdós es creués el passat mes de maig.

El 21 d'aquest mes es va interceptar un camió a la Junquera amb destí a Alemanya amb 109 quilograms de marihuana. Els paquets estaven precintats, envasats al buit i amagats en la part més interior dels palets d'ampolles d'aigua.

El conductor va ser detingut, i estirant el fil van trobar que l'empresa d'envasat d'aigua tenia el domicili social a la localitat vallesana.