Rubí destina 400.000 euros a una línia d'ajuts al comerç local

Cada establiment podrà optar a un màxim de 1.200 euros

L'illa de vianants de Rubí, buida
L'illa de vianants de Rubí, buida | Marta Casas
Redacció
24 d'agost del 2020
Els establiments comercials, de serveis i restauració de Rubí que hagin patit els efectes de la crisi provocada per la pandèmia podran sol·licitar, a finals d'agost, un ajut econòmic de fins a 1.200 euros per tal de garantir la continuïtat dels seus negocis.

L'Ajuntament destinarà 400.000 euros a aquesta línia d'ajuts, als quals podran optar tots aquells comerços que estiguin donats d'alta com a activitat econòmica des d'abans del 4 de maig de 2020 i que no tnguin cap expedient administratiu per infracció obert.

La sol·licitud s’haurà de tramitar de manera telemàtica, a través de la Seu Electrònica, o bé presencialment, a través de la Finestreta Única Empresarial (FUER), quan els ajuts estiguin disponibles.

Les ajudes estan destinades a fer front despeses de personal, tributàries i materials. Les quantitats a les que podran optar els negocis varien en funció del personal contractat i a la superfície de l’establiment.

En paral·lel, s’ha posat en marxa una nova edició de la campanya ‘Rubí, On visc On compro’ on es convida la ciutadania a retrobar-se amb els establiments rubinencs després del període de confinament.