La Festa Major de Sant Roc s’adapta a les recomanacions sanitàries amb actes de petit format

Del 4 al 6 de setembre, se celebraran activitats amb aforament limitat i, en la majoria de casos, inscripció prèvia

La cultura popular, protagonista de la Festa Major petita de Sant Roc
La cultura popular, protagonista de la Festa Major petita de Sant Roc | Carla Serra
Abril Ballesteros
21 d'agost del 2020
Actualitzat a les 16:55h
La Festa Major petita de Sant Roc s’adapta enguany a les recomanacions sanitàries per frenar la Covid-19 i aposta per actes de petit format. Entre el 4 i 6 de setembre, se celebraran diverses activitats a l’Ateneu Municipal, amb aforament limitat i la majoria, inscripció prèvia. En totes elles, serà obligatori l’ús de la mascareta i el manteniment de la distància de seguretat.
 
Tot i la situació actual,  des de l’Ajuntament de Rubí asseguren que “es mantindrà l’essència de la tradició de Sant Roc: la cultura popular i tradicional catalana”.
 
La conferència “Cultura popular en temps de COVID”, a càrrec de David Roselló Cerezuela, donarà el tret de sortida al programa de la Festa Major, divendres 4 a les 19 hores. A partir de les 20:30, també es podrà visitar l’exposició dels nous capgrossos de la ciutat a l’Ateneu.
 
Diumenge 6 a la tarda hi ha programats dos concerts als jardins de l’Ateneu: a les 18:30, un concert de sardanes amb la cobla Mediterrància, i a les 20:45, cantada d’havaneres amb l’agrupació “La petita havana”. En aquesta ocasió, per evitar cues, les havaneres no aniran acompanyades del rom cremat.
 
Podeu consultar la programació amb les propostes del consistori i la Taula de Cultura Popular i Tradicional de Rubí aquí. Totes les activitats, excepte l’exposició de capgrossos, exigeixen inscripció prèvia a través d’un portal i la signatura d’una declaració responsable.