Rubí Jove ofereix un servei d'assessorament i orientació sobre beques per cursar estudis postobligatoris

El servei d'acompanyament s'oferirà a l'Espai Jove Torre Bassas a partir del 2 de setembre

L'objectiu és facilitar als alumnes la continuïtat dels seus estudis més enllà de l'etapa obligatòria
L'objectiu és facilitar als alumnes la continuïtat dels seus estudis més enllà de l'etapa obligatòria | Rubí Jove
Redacció
24 d'agost del 2020
Rubí Jove oferirà de nou un servei d'assessorament i orientació sobre beques per cursar estudis postobligatoris. El servei d'acompanyament s'ofereix a l'Espai Jove Torre Bassa a partir del 2 de setembre i finalitzarà a mitjans del mes d'octubre, coincidint amb la fi del termini de presentació de sol·licituds per a les beques universitàries. 

L'objectiu és facilitar als alumnes la continuïtat dels seus estudis més enllà de l'etapa obligatòria. Així doncs, els professionals de Rubí Jove donaran suport a les persones joves que vulguin sol·licitar la beca que ofereix el Ministeri d'Educació i Formació Professional del govern espanyol i/o la beca a estudis universitaris, iniciativa del Govern de la Generalitat de Catalunya. 

L'alumnat interessat a accedir a beques i ajuts per cursar aquests estudis hauran de demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a [email protected] o per WhatsApp al 630 766 379. Pots consultar com participar-hi, aquí.

Es tracta del cinquè any que s'ofereix aquest servei i l'any passat s'hi van assessorar un total de 68 persones, la majoria fent-ne una valoració excel·lent. 

L'Estiu Jove

El jovent de Rubí també es poden inscriure ja a les activitats de l'Estiu Jove programades durant el mes de setembre com el Torneig de iSports en línia. La competició inclou un torneig del joc multiplataforma FIFA20 (12 de setembre) i un altre de Valorant (26 de setembre).

Per altra banda, el 14 de setembre hi ha prevista una nova sortida en bicicleta per conèixer els espais naturals de Rubí; i pe  que fa als tallers, hi ha places a les propostes de Calistènia, Kpop, Skate, URban Sketching i Guitarra.

Cal recordar que el Rubí Skate Open d'enguany que estava programat pel 19 de setembre s'ha posposat, d'acord amb l'entitat coorganitzadora, a la primavera de 2021 per tal de garantir totes les mesures de seguretat que exigeix la Covid-19.