L'avinguda de La Llana i el passeig de la Riera tornen a estar oberts al trànsit tot el dia

El consistori vol facilitar els desplaçaments dels rubinencs i les rubinenques en la tornada a la feina i a l’escola, a partir del 14 de setembre

El passeig de la Riera i l'avinguda de La Llana, novament obert al trànsit rodat
El passeig de la Riera i l'avinguda de La Llana, novament obert al trànsit rodat | Ajuntament de Rubí
Redacció
01 de setembre del 2020

Fi a les restriccions al trànsit que havia establert l'Ajuntament de Rubí a l'avinguda de La Llana i al passeig de la Riera amb motiu de facilitar els desplaçaments amb distanciament social dels vianants. Des d'avui, 1 de setembre, els vehicles poden tornar a circular per aquests espais durant tot el dia.

L'acció, segons explica el Consistori, pretén facilitar la tornada a la feina i a l'escola de la ciutadania de Rubí a partir del 14 de setembre. Durant el confinament, el trànsit de vehicles s'havia reduït molt considerablement els dies laborables, i per això cada dia entre les 18h i les 23h aquests trams eren peatonals.

La resta de mesures implementades per l'Ajuntament de Rubí per facilitar la nova mobilitat - la neteja i desinfecció exhaustives del servei d'autobús urbà, la conversió de diverses vies en prioritàries per a vianants i l'ampliació de la zona de vorera d'alguns carrers - continuaran vigents.