Josep Puigventós dimiteix com a president del PDECat de Rubí

En una carta adreçada a la direcció comarcal, recorda que la militància va demanar la confluència cap a Junts per Catalunya

Josep Puigventós, en una imatge d'arxiu
Josep Puigventós, en una imatge d'arxiu | Marta Casas
Redacció
02 de setembre del 2020
Actualitzat a les 17:36h
Josep Puigventós, president de la secció local del PDECat a Rubí, ha fet pública la carta que va adreçar a la direcció comarcal del partit i als associats per comunicar, el passat 13 de juliol, la seva dimissió irrevocable.

La dimissió es va produir, doncs, en un moment en què el partit estava vivint "moments convulsos on les discrepàncies internes estan a l'ordre del dia", tal com explica en la carta, on també recorda que "la militància va demanar a la direcció del partit la confluència cap a Junts per Catalunya". "Ha passat molt de temps i sembla ser que els interessos personals d'uns i altres, des del meu punt de vista, estan per sobre dels interessos del país", continua.

En l'àmbit local, a més, Puigventós afirma que han passat "massa coses amb les que no hi estic absolutament d'acord (...), essent ignorat en la majoria de decisions importants". Tot i això, el ja expresident de la secció local del PDECat admet que es pot haver equivocat, i assegura que no pretén "culpar els altres" de tot el que ha passat.

De fet, fonts del partit han negat a RubiTV.cat que Puigventós fos exclòs en cap moment de la presa de decisions. Josep Puigventós va assumir la presidència del PDECat a Rubí el novembre de 2018.