Oberta la convocatòria de subvencions per a entitats i associacions ciutadanes

L'Ajuntament inclou mesures de flexibilitat en cas que les activitats de les entitats s'hagin d'ajornar o modificar per la Covid-19

S'ajorna la Festa Major de Rubí
S'ajorna la Festa Major de Rubí | Localpres
Redacció
02 de setembre del 2020
Actualitzat a les 10:03h
Les entitats i associacions ciutadanes, dels àmbits veïna, esportiu, cultural, d'educació en el lleure, juvenil, socio-sanitari, de cooperació internacional, d'acció social, de protecció i defensa del medi ambient i del territori i de protecció i defensa dels animals, ja poden sol·licitar subvencions per als seus projectes.

Com a novetat per aquest any, l'Ajuntament ha introduït tot un seguit de mesures de flexibilització amb les quals es vol facilitar al teixit associatiu el compliment de la finalitat de la concessió quan els projectes es vegin afectats per la Covid-19 o les restriccions per frenar la pandèmia.

És a dir, que en cas que s'hagi d'ajornar o modificar el format d'una activitat a causa del coronavirus, no es considerarà incompliment imputable a l'entitat beneficiària de la subvenció, sempre i quan s’acrediti degudament.

El termini per presentar les sol·licituds també s'ha ampliat, i s'allargarà fins el 29 de setembre. Es podrà fer telemàticament a través de la seu electrònica o bé presencialment, a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, i abans s'haurà de fer una sol·licitud de cita prèvia.

Seu Electrònica ─accedint a la modalitat de subvenció corresponent─ o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC). Si s’escull fer el tràmit en persona, cal demanar cita prèvia a través de la pàgina web de l’Ajuntament o de la mateixa Seu Electrònica. En tots dos casos, les sol·licituds es poden presentar fins al 29 de setembre.