ELECCIONS MUNICIPALS 2019

Lluís Roset és el candidat a l'alcaldia per Primàries Rubí a les municipals

Un 38% dels inscrits han dipositat el seu vot per confeccionar la nova llista republicana a les eleccions municipals 2019

per Carla Serra, 25 de febrer de 2019 a les 10:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El rubinenc Lluís Roset ha estat el candidat més votat per ser l'alcaldable de Primàries Rubí a les eleccions municipals del mes de maig.


Després d'una jornada electoral intensa i amb els vots dels inscrits al moviment, s'ha confeccionat la llista provisional de la nova candidatura republicana que comptava amb sis candidatures més. Roset ha estat l'escollit amb un total de 139 vots, seguit de la Maria Cristina Álvarez, amb 90 vots; l'Imma Tamame, amb 88 vots; el Miquel Rubio, amb 87 vots; en Jordi Joan García, amb 83; la Fina Bonet, amb 72 vots; i en darrera posició l'Albert Torra, amb 52 vots. 

Roset s'ha mostrat molt content davant els resultats de les votacions i ha assegurat que treballaran conjuntament per la República, "un nou model econòmic, just, sostenible i ecològic, arrelat al territori, basat en el bé comú, la cooperació i l'equitat, en definitiva, un model al servei de les persones i no dels capitals".


Durant la jornada de votació ha participat gairebé el 38% dels inscrits a la ciutat, amb un total de 240 vots i 636 inscrits. El portaveu de Primàries Rubí, Albert Sorrossal, ha afirmat que ha sigut una jornada "molt satisfactòria" i amb més participació de l'esperat: "Hem fet les primàries amb més vots i més candidats de la història de Rubí i, sobretot, amb molta il·lusió. És un projecte en què els candidats, del primer a l'últim, formen un gran equip i tenen moltes ganes de treballar plegats." 

D'ara endavant, l'objectiu de Primàries és confeccionar un programa electoral amb la participació de la ciutadania.
 

 

Participació