57 positius ente 885 proves PCR en el cribratge selectiu de Rubí la setmana passada

Ràdio Rubí ha informat sobre els resultats de les proves que es van efectuar entre el 7 i el 10 de setembre a Les Torres, el 25 de setembre i Ca n'Oriol

Agents cívics i voluntaris de Protecció Civil informen els veïns del 25 de setembre sobre la situació del coronavirus
Agents cívics i voluntaris de Protecció Civil informen els veïns del 25 de setembre sobre la situació del coronavirus | Cedida
NacióDigital
15 de setembre del 2020
Actualitzat a les 10:50h
El cribratge selectiu que es va fer entre el 7 i el 10 de setembre als barris de Les Torres, el 25 de setembre i Ca n'Oriol ha donat 57 positius, segons ha informat aquest matí Ràdio Rubí.

Segons ha informat el mitjà públic local, cada dia a la ciutat es van fer entre 100 i 200 proves PCR i el percentatge de casos positius és d'un 10% aproximadament. Els professionals dels CAP Anton de Borja i Mútua van reconèixer l'efectivitat de les proves selectives, i les dades setmanals confirmen que la ciutat de Rubí no es troba en una situació alarmant pel que fa a contagis.

Ambdós centres van fer proves de saliva, una prova pilot que s'ha fet en els darrers dies a diferents hospitals catalsns i que permetria rebaixar la pressió sobre els centres hospitalaris i, alhora, el risc de contagi entre el personal sanitari.