solidaritat ciutadana

Càritas organitza un recapte solidari pel proper 19 de setembre

Les famílies necessitades han augmentat un 68% des del gener fins al març i l'entitat preveu que continuï creixent

per Marta Casas , 15 de setembre de 2020 a les 17:30 |
Càritas Rubí, que durant el període de confinament - i com a eix principal de la seva activitat - ha estat donant suport als col·lectius més vulnerables, ha organitzat un recapte d'aliments per aquest dissabte, 19 de setembre, atès l'augment de demanda de persones i unitats de convivència que han hagut d'atendre des del mes de gener fins al mes de juliol, un 68%.

El recapte es farà davant de dos supermercats Mercadona: el de la Serreta (c/ de les Basses) i el dels Maristes (c/ Calderón de la Barca) durant tota la jornada d'obertura (de 9h a 17h).


L'entitat demana voluntaris per cobrir els tres torns: des de les 9h fins les 13h, des de les 13h fins les 17h i des de les 17h fins les 21h. A tots els voluntaris se'ls facilitaran els equips de protecció necessaris per la Covid-19.

Es demana, en la mesura del què sigui possible, que les persones que vulguin participar d'aquest recapte no siguin persones grans o que formin part de cap col·lectiu de risc, per tal de minimitzar els seus riscos.


Totes les persones interessades poden contactar amb Fabiana, al telèfon 645 35 25 21, o bé passar per l'edifici de la Rectoria, just davant de l'Església de Sant Pere, en horari de matins preferiblement.

 

Participació