entitats - crac

Últims dies per inscriure's a la programació de tardor del CRAC

Un total de 37 propostes de diversos àmbits

per RubiTV.cat , 16 de setembre de 2020 a les 09:27 |
El CRAC ja té a punt la programació de cursos i tallers per al primer trimestre del curs, un total de 37 propostes de diversos àmbits: art i expressió, salut i benestar, recursos i humanitats, música, acompanyament a les maternitats i cursos destinats a infants.

D'aquestes propostes, més d'una vintena són novetats per aquest trimestre, com ara el d'ukelele, el de retoc i dibuix digital, running o manualitats artístiques. Tots els cursos requeriran una inscripció de com a mínim 6 persones per tal de començar-los.


Les inscripcions es podran fer fins el 20 de setembre al mateix equipament (de dilluns a dijous de 18h a 20h) o bé a través de la web del CRAC, i les persones que no siguin sòcies hauran de pagar una matrícula de 12 euros.

A causa de la Covid-19, els aforaments als tallers i els protocols de seguretat i higiene a l'equipament seran molt més exhaustius, tal com marca la Generalitat de Catalunya per les activitats en el temps del lleure, i les inscripcions s'aniran acceptant per ordre de rebuda.

 

La programació de tardor del CRAC Foto: CRAC Rubí

 

Participació