Rubí segueix amb tres grups confinats per Covid-19 a les escoles

Al Vallès Occidental ja hi ha una desena d'escoles afectades

Distàncies de seguretat a dins de les aules
Distàncies de seguretat a dins de les aules | Aj Olot
NacióDigital
18 de setembre del 2020
Actualitzat a les 14:24h
L'impacte de la Covid-19 a les escoles continua augmentant. A dia d'avui, hi ha 111 grups confinats en 87 centres educatius d'arreu de Catalunya. A Rubí segueix havent-hi un grup a l'Escola 25 de setembre i dos grups més a l'acadèmia Ribas. 

De tota manera, la immensa majoria d'escoles i instituts del país, el 98,4%, tenen la totalitat dels seus grups funcionant, tal com ha informat aquest migdia el Departament d'Educació. Les dades d'avui suposen un increment respecte ahir, quan es van notificar 68 grups confinats en 52 centres. 

El nombre de grups confinats en funció de la tipologia de centre és la següent: Llar d’infants privades, 4; llar d’infants municipals, 14; escoles de 2n cicle d’infantil i primària, 31; instituts d’ESO, Batxillerat i FP, 23; escola d’ensenyaments artístics superiors, 1; Instituts Escola, 4; centres privats concertats, 26; centres privats, 8.


Grups confinats al Vallès Occidental 

Segons les dades facilitades pel Departament d'Ensenyament altres escoles de la comarca també tenen grups aïllats per positius: 
A Sabadell hi ha un grup a l'Escola Nostra Llar Escola i un altre a l'Institut Escola Industrial.
A Terrassa hi ha un grup al Centre de Formació Professional Cingle, un altre a l'Escola La Nova Electra, i un més als Salesians. 
A Sant Cugat hi ha un grup a l'Escola Viaró i un altre a l'Escola Santa Isabel.
 

Escoles Afectades Covid 18.9 by edicio naciodigital on Scribd