Rubí commemora el 58è aniversari de la rierada de 1962 sense la tradicional ofrena floral

L'acte se celebrarà el 25 de setembre a El Celler i comptarà amb presència de l'alcaldessa, Ana María Martínez

Imatge de la commemoració del 25 de setembre de l'any passat
Imatge de la commemoració del 25 de setembre de l'any passat | César Font
Redacció
24 de setembre del 2020
Actualitzat el 25 de setembre a les 11:36h

Rubí commemora, aquest divendres 25 de setembre, el 58è aniversari de la rierada de 1962, que va causar la mort de prop de 600 persones i va donar el nom a l'actual barri de Vint-i-cinc de setembre. L'acte havia de tenir lloc als Jardins de l'Ateneu Municipal però per qüestions meteorològiques finalment es fara El Celler de 17.45 a 18.45 h i comptarà amb l'assistència de l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez.

Enguany, però, no tindrà lloc la tradicional ofrena floral. Després de la benviguda, es projectarà "Testimonis de la Rierada 25-S" i seguidament tindrà lloc el parlament institucional de l'alcaldessa. A continuació, es farà una lectura dramatitzada d'un fragment del llibre "El hijo del aguacero", de Josep M. Riera Ruiz, un relat autobiogràfic sobre la rierada de 1962. Per últim, l'escola de ball i teatre 8temps projectarà una altra peça audiovisual i farà una interpretació de dansa contemporània. 

A causa de la situació sanitària, s'ha establert un circuit d’entrada i sortida a l’acte amb distància de seguretat, i serà obligatori l’ús de mascareta.