ce olimpic can fatjó

Rubí, nova seu de la Barça Academy

El club està molt satisfet per afegir un element més al seu nou projecte esportiu

per Marta Casas, 28 de setembre de 2020 a les 10:59 |
Integrants de l'Olimpic i el Barça presenten l'Academy | Marta Casas
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les instal·lacions de l'Olimpic Can Fatjó acolliran, a partir del curs que ve, la Barça Academy Perfeccionament, una escola de futbol que ja té seus a les quatre províncies catalanes i que en sumarà una de nova a la comarca del Vallès Occidental, en concret a Rubí.

Tal com va avançar rubitv.cat durant el mes de juliol, s’ha arribat a un acord amb el club rubinenc perquè les seves instal·lacions acullin les activitats de la Barça Academy Vallès tots els dilluns a la tarda podent-s'hi inscriure tots els jugadors interessats d'entre 5 i 14 anys.


"La Barça Academy neix de la Barça Escola, que forma jugadors i jugadores en la metodologia FC Barcelona", va explicar Xavi Miquel. Els nois i noies poden continuar jugant als seus clubs amb normalitat, perquè a la Barça Academy no competim el cap de setmana: aquí el que fem és entrenar, practicar, millorar i divertir-nos... amb metodologia Barça", ha detallat.

El concepte del club és de perfeccionament del futbol, les capacitats coordinatives i de joc i els seus valors principals són la Humilitat, l’Esforç, l’Ambició, el Respecte i el Treball en equip: l'educació en valors, i "el que volem és que el jugador/a sigui creatiu, que sigui lliure, que s'expressi... no busquem una millora tècnica concreta sinó la millora global a partir de les vivències en els contextos que van apareixent en el joc del futbol.


La matrícula és completament oberta, per jugadors i jugadores d'entre 5 i 14 anys que juguin a qualsevol club o fins i tot que no juguin a cap. La Barça Academy durarà d’octubre a juny sumant, per tant, unes trenta sessions d'entrenament. D'inici el centre obrirà les portes amb 70 places disponibles amb l'objectiu de practicar en grups reduïts i atendre de forma individual a cada jugador.

Gregorio de la Uz, director esportiu del CE Olimpic Can Fatjó, ja va mostrar-se molt satisfet per haver aconseguit que la Barça Academy esculli les seves instal·lacions. "És la cirereta del pastís", va declarat, i és que aquest és un dels molts elements que sumen qualitat al nou projecte esportiu del club.

De fet, aquest projecte tan atractiu ha ajudat molt a l'hora que les instal·lacions de l'Olimpic hagin estat les escollides per portar aquesta iniciativa, i és que Rubí és "una ubicació estratègica" per totes aquelles persones que no es poden desplaçar a Barcelona, on les places de la Barça Academy són limitades. Amb la de Rubí, seran cinc les seus de l'acadèmia de perfeccionament del FC Barcelona: una a Tarragona, una a les Terres de l'Ebre, una a Girona i una a Lleida.

Per a més informació, es poden posar en contacte amb l’administració a: [email protected] o al 605 99 51 66.

 

Participació