Se suspèn la presentació del llibre «Tornarem a vèncer» d'aquesta tarda a l'Ateneu de Rubí

L'acte, dirigit pel periodista rubinenc Jordi Margarit, comptarà amb la presència de la diputada d'ERC al Parlament Najat Driouech

Tornarem a vèncer
Tornarem a vèncer | ERC
Rubitv.cat
28 de setembre del 2020
Actualitzat a les 16:03h
(ACTE SUSPÈS DAVANT L'INHABILITACIÓ DE TORRA) L'Ateneu Municipal de Rubí acollirà aquest dilluns 28 de setembre la presentació del darrer llibre dels líders d'Esquerra Republicana de Catalunya "Tornarem a vèncer (i com ho farem)" d'Oriol Junqueras i Marta Rovira. 
  L'acte, que començarà a les 19.30 als jardins de l'Ateneu, serà conduït pel periodista rubinenc Jordi Margarit, i l'acompanyaran el portaveu d'Esquerra Rubí, Xavier Corbera, i la diputada d'ERC al Parlament, Najat Driouech. 

Per tal de controlar l'aforament i complir amb totes les mesures de seguretat dictaminades per les autoritats sanitàries, per venir caldrà confirmar l'assistència al correu rubi@esquerra.cat amb el vostre nom, cognom i telèfon. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dilluns, 28 de setembre, a les 19.30 h us convidem a la presentació del llibre 'Tornarem a vèncer (i com ho farem)', de l'Oriol Junqueras i la Marta Rovira, als jardins de l'Ateneu Municipal. L'acte estarà presentat pel periodista rubinenc Jordi Margarit i acompanyarà al portaveu d'Esquerra Rubí, Xavier Corbera, la diputada d'Esquerra al Parlament de Catalunya, Najat Driouech. Per tal de controlar l'aforament i complir amb les mesures de seguretat caldrà que confirmeu la vostra assistència al correu rubi@esquerra.cat amb el vostre nom, cognoms i telèfon. No t'ho perdis! Dia: Dilluns, 28 de setembre Hora: 19:30 h Lloc: Jardins de l'Ateneu #rubicity #rubiciutat #tornaremavèncer #Ateneu

Una publicación compartida de ERC Rubí (@esquerrarubi) el