L'Ajuntament compra 8.000 mascaretes per l'alumnat de les escoles de Rubí

El consistori vol facilitar l'ús de les mascaretes a classe mentre duri l'obligatorietat de portar-les

Les mascaretes són de la firma local Robin Hat
Les mascaretes són de la firma local Robin Hat | Ajuntament de Rubí
Rubitv.cat
28 de setembre del 2020
Actualitzat a les 22:11h
L'Ajuntament de Rubí ja ha començat a entregar aquest dilluns 28 de setembre les 8.000 mascaretes destinades a l'alumnat de les escoles i instituts públics i concertats de la ciutat. El consistori vol facilitar l'ús de les mascaretes a classe mentre duri l'obligatorietat de portar-les amb motiu de l'emergència sanitària provocada per la Covid-19.

Les mascaretes són de la firma local Robin Hat, que s'ha convertit en un referent per la seva tasca de fabricació de mascaretes i pel seu compromís solidari. Són mascaretes higièniques reutilitzables que es poden rentar fins a 140 vegades. 

A partir d'avui, les escoles i instituts de la ciutat aniran reben progressivament una notificació per recollir les mascaretes que els corresponen i distribuir-les directament a les aules. Així doncs, els alumnes de 1r de primària fins a 4t d'ESO rebran un sobre amb una mascareta i una carta de l'alcaldessa, Ana María Martínez.

Una manera de donar suports als infants i joves que han reprès el curs escolar alhora que es mostra el compromís de la ciutat com a municipi a qui UNICEF va atorgar el segell de Ciutat Amiga de la Infància. Una distinció que Rubí ostenta des de 2016 pel fet d'integrar el disseny de polítiques públiques eficaces basades en la Convenció sobre els Drets dels Infants, promocionar la participació infantil i impulsar aliances entre tots els actors relacionats amb la infància en l'àmbit local.