coronavirus

Rubí manté el nombre d'escoles i d'alumnes confinats

Segons les dades del Departament d'Educació no hi ha hagut canvis en les últimes hores

per Anna Mira , 29 de setembre de 2020 a les 18:30 |
Imatge d'una escola. | Abril Ballesteros
Si aquest dilluns l'Ajuntament de Rubí informava que un grup de l'escola bressol municipal Lluna es trobava des de dissabte en confinament preventiu amb motiu de la Covid-19, aquest dimarts, segons les dades facilitades pel Departament d'Educació, no hi ha nous grups confinats.

Així, es mantenen els ja existents, que segons Departament són 6 les escoles afectades a la ciutat, que sumen 8 grups. En total representen 240 estudiants rubinencs que actualment estan a casa per prevenció. D'aquests, 13 han donat positiu amb prova PCR. Pel que fa als docents i al personal d'administració i serveis (PAS), no hi ha cap positiu però sis estan aïllats per haver tingut contacte amb els menors. 


En concret, hi ha grups confinats a: Escola 25 de Setembre (1), Institut Torrent dels Alous (1), Ribas (2), Institut Duc de Montblanc (1), Escola Montessori (2), Institut L'Estatut (1). A més a més segons ha informat aquest mateix divendres, l'Ajuntament també constata que hi ha 2 grups més a L'Institut La Serreta. 


Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 26 de novembre.Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).

 

 

Participació