Rubí manté el nombre d'escoles i d'alumnes confinats

Segons les dades del Departament d'Educació no hi ha hagut canvis en les últimes hores

Imatge d'una escola.
Imatge d'una escola. | Abril Ballesteros
29 de setembre del 2020
Si aquest dilluns l'Ajuntament de Rubí informava que un grup de l'escola bressol municipal Lluna es trobava des de dissabte en confinament preventiu amb motiu de la Covid-19, aquest dimarts, segons les dades facilitades pel Departament d'Educació, no hi ha nous grups confinats.

Així, es mantenen els ja existents, que segons Departament són 6 les escoles afectades a la ciutat, que sumen 8 grups. En total representen 240 estudiants rubinencs que actualment estan a casa per prevenció. D'aquests, 13 han donat positiu amb prova PCR. Pel que fa als docents i al personal d'administració i serveis (PAS), no hi ha cap positiu però sis estan aïllats per haver tingut contacte amb els menors. 

En concret, hi ha grups confinats a: Escola 25 de Setembre (1), Institut Torrent dels Alous (1), Ribas (2), Institut Duc de Montblanc (1), Escola Montessori (2), Institut L'Estatut (1). A més a més segons ha informat aquest mateix divendres, l'Ajuntament també constata que hi ha 2 grups més a L'Institut La Serreta.