L'escola 25 de Setembre suma dos nous grups confinats i l'Institut J.V. Foix el seu primer cas

Segons les dades del Departament d'Educació ja són set les escoles afectades a la ciutat

Mesures de seguretat a l'entrada dels centres
Mesures de seguretat a l'entrada dels centres | Ajuntament d'Olot
RubíTV
30 de setembre del 2020
Actualitzat a les 21:14h
Rubí registra dos tres casos positius més de Covid-19 a l'escola 25 de Setembre (quatre en total) i un primer cas a l'Institut J.V. Foix. Així doncs, actualment són 7 les escoles afectades a la ciutat que s'enfilen a 11 grups confinats.

Segons les dades facilitades pel Departament d'Educació, els tres nous casos positius diagnosticats entre l'alumnat se sumen al primer cas que es va registrar la primera setmana del curs escolar. Una situació que afecta un total de 78 persones -74 alumnes i 4 membres de l'equip docent- que hauran de complir el confinament prescriptiu de 10 dies.

Per la seva banda, l'Institut J.V. Foix ha registrat aquest dimarts el primer cas positiu de coronavirus a les seves aules. En aquest cas, el grup bombolla de l'estudiant positiu afecta un total de 30 persones -27 alumnes i 3 membres de l'equip docent-.

Aquest dilluns, l'Ajuntament també informava que un grup de l'escola bressol municipal Lluna es trobava des de dissabte en confinament preventiu amb motiu de la Covid-19. 

Actualment, la situació a Rubí és: Escola 25 de Setembre (3), Institut Torrent dels Alous (1), Ribas (2), Institut Duc de Montblanc (1), Escola Montessori (2), Institut L'Estatut (1) i Institut J.V. Foix (1). A més a més segons l'Ajuntament també es constata que hi ha 2 grups més a l'Institut La Serreta.