Fata Morgana estrena obra al Festival de Comèdia de Sabadell

Es faran dues representacions (19.45h i 20.45h) de "Comèdia Romana Simplificada", escrita i dirigida per Pol Borrell

Fata Morgana Teatre estrena "És el nostre secret"
Fata Morgana Teatre estrena "És el nostre secret" | Cedida
Redacció
02 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 14:35h
La companyia de Rubí Fata Morgana inaugurarà aquesta tarda el primer Festival de Comèdia de Sabadell, el Parapariures, amb una nova obra: Comèdia Romana Simplificada.

Escrita i dirigida per Pol Borrel Falcó, i interpretada pel mateix Borrell, Alexandra Arnold, Carolina Blanco, Roger Buendia, Sandra Cohenbatch, Míriam Lladó, Gerard Morcillo i Paula Solano, Comèdia Romana Simplificada és una de les tres obres que composen el proper espectacle de la companyia 3 Comèdies Simplificades - amb Comèdia Grega Simplificada i Comèdia Medieval Simplificada -, que s'estrenarà a principis del pròxim any.

Es faran dues representacions de l'obra aquesta tarda, una a les 19.45h i una altra a les 20.45. Per assistir-hi cal reservar entrada enviant un correu electrònic a [email protected], i funcionarà pel mètode de taquilla inversa. El Parapariures tindrà lloc al Centre Cívic de Gràcia de Sabadell (Pl. del Treball, 1).

Fata Morgana va encetar la temporada el passat 19 de setembre amb l'obra És el nostre secret, a Montbrió del Camp, i també actuarà a la pròxima edició del Festival Addictes al Microteatre de Rubí, que se celebrarà el proper mes de novembre, amb La decisió de Finnian.