Canvi de data d'alguns dels espectacles reprogramats a La Sala

Quim Masferrer, Màrius Serra i Justo Molinero cauen de la programació

Maria Pla actuarà aquest diumenge a La Sala
Maria Pla actuarà aquest diumenge a La Sala | Ajuntament de Rubí
Redacció
01 d'octubre del 2020
Actualitzat el 02 d'octubre a les 11:12h
El Teatre Municipal La Sala ha reprogramat alguns dels espectacles que s'han hagut de suspendre a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, però ha anunciat alguns canvis de data respecte de les que havia tancat el mes de juliol.

Les persones que ja van adquirir la seva entrada abans del confinament podran canviar-la per una altra vàlida per a les noves funcions o bé sol·licitar la devolució del seu import a la taquilla de l’equipament. El servei obre els dijous i divendres de 17 a 20 h.

Aquest cap de setmana, l'obra T’estimo si he begut, va encetar la temporada de La Sala, que inclourà teatre, però també música i dansa.

Pel que fa al Dia Mundial del Teatre, se celebrarà amb l’habitual espectacle sorpresa gratuït, consistent en tres píndoles escèniques que es podran veure el 27 de setembre. Caldrà reservar plaça prèviament per assistir a aquestes píndoles.

La proposta de petit format 36+1, basada en el llibre 36 poemes a partir del 36 de Ricard Creus, es representarà el 4 d'octubre - i no el 16, com es preveia inicialment - dins el cicle Entre bambolines; mentre que el 17 d’octubre la companyia Atalaya de Sevilla portarà a l’escenari rubinenc El rey Lear de William Shakespeare. Ambdós muntatges s’havien programat inicialment per commemorar el Dia Mundial de la Poesia.

El 18 d’octubre, La Sala acollirà A vore, Premi Butaca al Millor Espectacle de Dansa 2018, un espectacle que confronta i integra llenguatges aparentment distanciats en l’imaginari contemporani urbà, com per exemple la música electrònica i les danses populars.

Cauen del programa els espectacles de Quim Masferrer, Justo Molinero i Màrius Serra

La programació teatral incloïa noms molt populars per al gran públic, com el de Quim Masferrer, amb l’obra Bona gent, prevista per al 10 d'octubre; el text Qui ets?, de Màrius Serra, i La tercera juventud de Justo Molinero. Aquests tres espectacles han caigut de la programació, i l'Ajuntament treballa per trobar una nova data.

En canvi, s'ha aconseguit reprogramar El pare de la núvia, dirigida per Joel Joan i interpretada per Joan Pera, per al 25 d'octubre; i es manté l'espectacle Nueva York en un poeta, en què Alberto San Juan posa veu als poemes de Federico García Lorca, el 28 de novembre.

Canvis en la programació familiar amb La Xarxa

Pel que fa als espectacles familiars ajornats per la Covid-19, s'ha reprogramat Oops! (4 d'octubre), i s'ha afegit la proposta La nena dels pardals (22 de novembre). En canvi, es programaran més endavant Silenci... dansa iThe postman.

Totes les entrades per als espectacles de La Sala es poden adquirir al mateix equipament o bé a través de la pàgina web.