L'Espai Jove Torre Bassas ja té a punt la programació de tardor, adaptada a les mesures de la Covid-19

Les inscripcions als cursos s’han de fer telemàticament a la web de Rubí Jove fins al 7 d’octubre

Les inscripcions es poden fer a través de la web fins el 7 d'octubre
Les inscripcions es poden fer a través de la web fins el 7 d'octubre | Ajuntament de Rubí
Redacció
02 d'octubre del 2020
L'Espai Jove Torre Bassas ja té a punt tota la programació de propostes formatives, d'oci i assessorament dirigides a les persones d'entre 12 i 29 anys de Rubí. Tota la programació està subjecta a l'evolució de la situació epidemiològica de la Covid-19, i el Servei de Joventut prendrà les mesures de prevenció necessàries per garantir la seguretat dels participants i els professionals.

Per aquest motiu, l’assistència a qualsevol activitat requerirà reserva prèvia de plaça. Les persones que s’inscriguin als cursos, tallers o activitats que es proposen per aquesta tardor hauran de portar una declaració autoresponsable signada. En el cas de menors d’edat, l’haurà de signar el pare, la mare o el tutor o tutora.

A més, algunes de les tradicionals propostes del Servei de Joventut ofereixen opcions no presencials: per exemple, les assessories especialitzades en formació, treball, habitatge, oci i salut, que es podran fer per telèfon, correu electrònic o vídeotrucada. Per reservar hora, s'haurà de fer o bé enviant un correu a rubijove@rubijove.cat, enviant un Whatsapp o trucant al 630.766.379.

El consultori sexual i de parella (el primer i el tercer dimarts de cada mes) oferirà en línia les dues primeres sessions, els pròxims dimarts 6 i 20 d’octubre.

Aquesta tardor, l'Espai Jove oferirà un curs de monitor d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu, que es farà del 13 d’octubre al 24 de desembre, els dimarts i dijous de 17 a 20 h; i a partir del 28 de desembre i fins al 3 de gener, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, excepte els dies festius.

També es podrà fer un curs d’assistència sanitària immediata, els dilluns i dimecres del del 19 d’octubre al 2 de desembre. Les inscripcions als cursos s’han de fer telemàticament a la web de rubijove.cat fins al 7 d’octubre.

Pel que fa a la programació de tallers, hi haurà sessions d'English pitinglish (dilluns, del 19 d’octubre al 21 de desembre), Il·lustració i còmic (dimarts, del 20 d’octubre al 22 de desembre), futbol freestyle (dimarts, del 20 d’octubre al 22 de desembre), teatre (dimecres, del 21 d’octubre al 23 de desembre), K-pop (dimecres, del 21 d’octubre al 23 de desembre), Skate (dimarts, del 13 d’octubre al 22 de desembre) y Twerk (divendres, del 16 d’octubre al 18 de desembre).

La programació completa de les activitats de Rubí Jove, que són gratuïtes, es pot consultar a l'espai web de l'equipament.