Les Cartes de Servei d'una vintena de serveis municipals ja són a exposició pública

S'hi podran presentar al·legacions fins el proper 29 d'octubre

L'Ajuntament de Rubí
L'Ajuntament de Rubí | RubiTV.cat
Redacció
02 d'octubre del 2020
Actualitzat el 05 d'octubre a les 9:19h
Després de l'aprovació inicial de vint Cartes de Servei municipals en el ple del passat 3 de setembre, els documents ja es troben en període d'exposició pública per tal que tota la ciutadania hi pugui presentar al·legacions. El mes de juny, ja es van poder fer aportacions en el període de consulta prèvia.

Les cartes de serveis són documents que recullen informació sobre les prestacions que ofereix l'Ajuntament als ciutadans, dels compromisos que pren per afavorir que el nivell del servei sigui de qualitat i les maneres per obtenir informació, fer aportacions i suggeriments. En definitiva, són instruments perquè la ciutadania conegui els serveis que ofereix el Consistori i pugui participar en la seva millora.

La Comissió d'Estudi de les Cartes de Serveis es va reunir el passat 20 de juliol de 2020 per aprovar els textos dels avantprojectes de les Cartes dels 20 serveis municipals proposades i continuar amb la seva tramitació administrativa, és a dir, la seva aprovació inicial al ple del 3 de setembre.

El termini per presentar al·legacions a aquestes Cartes de Serveis es va obrir aquest dimecres, 30 de setembre, i restarà obert fins el 29 d'octubre. Les persones interessades podran fer les al·legacions a través de la web Participa Rubí - on es troben tots els documents penjats -, o bé presentant una instància genèrica per la via telemàtica; o bé presencialment, només a l'OAC Centre, i demanant cita prèvia.

Les Cartes de Servei que es troben a exposició pública són les de l'Ateneu Municipal, la Biblioteca, l'escola municipal de música Pere Burés, les escoles bressol municipals, el Mercat Municipal, l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, l'Oficina d'Atenció al Consumidor, l'Oficina de Serveis a l'Empresa, el Rubí Forma i el Transport Urbà; i els Serveis de Comerç, Igualtat, Joventut, Gestió de Residus i Neteja, Llicències d'Obres i Disciplina Urbanística, Llicències d'Activitats, Salut Pública, Rubí Brilla, els Serveis Socials Bàsics i Transparència.