L'Aula d'Extensió Universitària de Rubí inaugura el curs 2020-2021

L'entitat ha signat un conveni d'intercanvi de serveis amb la Fundació del Museu Etnogràfic Vallhonrat

Redacció
05 d'octubre del 2020
L'AEUR i la Fundació del Museu Etnogràfic Vallhornat signen un conveni d'intercanvi de serveis
L'AEUR i la Fundació del Museu Etnogràfic Vallhornat signen un conveni d'intercanvi de serveis | Cedida/Núria Julià
L'Aula d'Extensió Universitària de Rubí (AEUR) va donar el tret de sortida al nou curs 2020-2021 després de molts mesos sense poder organitzar les seves habituals activitats a causa de la pandèmia de coronavirus.

L'acte inaugural va anar a càrrec de Marcel Gorgori Argemí, amb la conferència Els recursos de comunicació dels cantants d'òpera, en què va fer un recorregut per algunes de les òperes amb més renom, tot destil·lant quins recursos utilitzaven els diversos cantants per resoldre una mateixa composició musical.

L'AEUR ja té a punt tota la programació del primer trimestre del curs, que inclourà un seminari sobre art català, dues sortides, un taller de fotografia, conferències sobre temes diversos com el Brexit o l'ús dels medicaments i dues tertúlies.

La pimera activitat serà la primera part del seminari Del modernisme a les avantguardes, l'edat d'or i l'art contemporani català, aquest dijous, 8 d'octubre (18h), a càrrec de Jordi González Llàcer, que parlarà sobre el tàndem Rusiñol - Casas.

L'AEUR signa un conveni amb el Museu Vallhonrat

L'acte inaugural celebrat a l'auditori del Museu Vallhonrat serà el primer de molts, i és que el passat 15 de setembre, representants de les dues entitats van signar un conveni d'intercanvi de serveis per poder organitzar activitats dins de les dependències del Museu.

Es tracta d'una voluntat de la Fundació del Museu Etnogràfic Vallhonrat de "col·laborar activament amb les entitats locals", i obre les seves portes perquè s'hi puguin oferir conferències, exposicions, xerrades i altres actes.
 

L'AEUR i la Fundació del Museu Etnogràfic Vallhornat signen un conveni d'intercanvi de serveis Foto: Cedida/Núria Julià