1 de 10
entitats - crac

El CRAC engega una enquesta per conèixer l'opinió de la ciutadania sobre l'equipament

L'objectiu és poder adaptar el projecte a les necessitats i gustos dels rubinencs

El CRAC vol impulsar un nou projecte i vol conèixer l'opinió de la ciutadania | Marta Casas
per RubiTV.cat, 6 d'octubre de 2020 a les 12:30 |
Aquest article es va publicar originalment el 6 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Centre Rubinenc d'Alternatives Culturals (CRAC) ha engegat una enquesta per conèixer l'opinió de la ciutadania sobre l'equipament i el projecte.

Tal com expliquen en el formulari, els coordinadors de l'espai volen saber "si gaudiu de l'espai i com ho feu", ja que tenen "un nou projecte al forn" i volen adaptar-lo al gust i les necessitats dels rubinencs "per tal que trengui rècords de participació".


Les qüestions que interessen als impulsors de l'enquesta són sobre la participació en les activitats que organitza el CRAC, ja siguin cursos o tallers o altres activitats puntuals, saber com es rep la informació sobre l'equipament i sobre l'equipament en sí: l'estat de les sales, la recepció, la cafeta...

L'enquesta es pot respondre a través d'aquest enllaç, i des del CRAC esperen que respongui el màxim de gent possible per poder conèixer la valoració del Centre per part de tota la ciutadania.


Respecte als cursos i tallers de la programació de tardor, la dinamitzadora del CRAC ha comunicat a RubiTV.cat que 24 ja són plens. A més, des d'aquest diumenge, l'equipament obrirà a les tardes, a partir de les 17h, per acollir partides de botifarra i jocs de taula.


 

 

Participació