L'equip de joves acollits del CEF Can Mir entrenarà a les instal·lacions del Veinti

Ambdues entitats han arribat a un acord per resoldre els problemes d'horaris que tenien per entrenar en altres instal·lacions municipals

Primera sessió d'entrenament del Juvenil del Can Mir a les instal·lacions del Veinti
Primera sessió d'entrenament del Juvenil del Can Mir a les instal·lacions del Veinti | CEF Can Mir
Redacció
07 d'octubre del 2020
L'equip juvenil del CEF Can Mir, composat per joves acollits que provenen de diverses localitats, entrenarà aquesta temporada a les instal·lacions del CF Juventud 25 de septiembre, el Veinti. El club del barri els cedirà el camp els dimarts i els dijous, davant la impossibilitat de fer-ho en altres instal·lacions.

Fins ara, i condicionats per la Covid-19, l'equip només podia entrenar un dia a la setmana a Can Rosés 2 a partir de les 21.30h, temps insuficient i horaris que no permetien tornar a casa a molts dels jugadors. La Unió Atlètica Rubí també els va oferir el seu camp, però l'horari disponible (les 16h) era incompatible amb els estudis i les activitats dels joves.

La solució va arribar quan el CF Juventud 25 de septiembre va oferir als juvenils del Can Mir el seu camp, en un horari compatible amb el dels jugadors, i els permetrà realitzar els entrenaments en unes condicions òptimes per afrontar la competició de la Federació Catanala de Futbol (FCF) que comença d'aquí a unes setmanes. Aquest fet "demostra la sensibilitat del Veinti i dels seus responsables, cedint les seves instal·lacions i que la bona predisposició i l'acord de les entitats rubinenques permet resoldre aquestes necessitats".

L'equip comptava amb un bombre important de jugadors acollits a Rubí, tutelats per la cooperativa ISOM, i enguany s'ha reforçat amb joves de Sabadell, de la mà de la Fundació Iniciatives Solidàries, i de Vilafranca, Terrassa i Badalona, tutelats per la cooperativa Gedi.

A més de l'entrenament, dirigit per Xavi Mas i Alfred Pedret, aquesta primera trobada va servir perquè els responsables de les diverses cooperatives i fundacions d'acollida es coneguessin i compartíssin experiències sobre la tasca que realitzen. Una tasca que "considerem fonamental per dignificar la vida d'aquests joves i ajudar-los a formar-se en aspectes educatius, culturals i professionals", expressen des del CEF Can Mir, que agraeix "el gran treball que estan duent a terme" aquestes entitats.

La sessió d'entrenament inicial del Juvenil va comptar amb la presència del regidor d'Esports, Juan López; el president del CF Juventud 25 de septiembre, Jesús García, i un dels membres de la directiva i exjugador mític de l'entitat, Esteban Camino, que van tenir l'oportunitat de conèixer l'activitat i els responsables i tutors d'aquests joves.