Ràdio Rubí estrena temporada amb grans canvis

Una nova web, instal·lacions millorades i una programació adaptada a la situació de pandèmia

Nova temporada, web i millores en les instal·lacions de Ràdio Rubí
Nova temporada, web i millores en les instal·lacions de Ràdio Rubí | Ajuntament de Rubí
Redacció
07 d'octubre del 2020
Ràdio Rubí ha estrenat la temporada 2020-2021 aquest mes d'octubre, i ho fa amb importants canvis: una programació adaptada a l'actual context d'emergència sanitària, unes instal·lacions renovades per fer-les més accessibles i una nova pàgina web.

La ràdio pública va haver d'aturar la seva activitat regular al març per prevenir els contagis de coronavirus, i va limitar la seva programació al tractament de l'actualitat a través dels butlletins horaris i publicacions a la web i les xarxes socials. Amb la nova temporada, Ràdio Rubí recupera la programació regular, que se centrarà especialment en els sectors més afectats per la crisi de la Covid-19, a més de novetats en la programació dels col·laboradors.

Una altra de les novetats importants de la temporada és la web: més operativa i accessible, el portal recollirà les notícies diàries però també podcasts dels programes, vídeos, reportatges i informació detallada de la programació.

Finalment, i per tal de garantir la seguretat de la plantilla per la Covid-19, l'emissora ha adaptat les seves instal·lacions per fer-les més segures i accessibles: s'han instal·lat mampares de vidre als estudis i a la zona de redacció, s'ha incrementat la neteja i desinfecció dels diferents espais i s'ha organitzat una graella de gravacions i emissions per tal de reduir la coincidència de persones.

Pel que fa a l'accessibilitat, en els darrers mesos s'ha habilitat un bany per a persones amb mobilitat reduïda i s'han fet els treballs que permetran instal·lar una plataforma elevadora que permetrà que tothom pugui accedir als estudis de l'emissora, situats al soterrani.