El CEF Can Mir renova el conveni de col·laboració amb la Johan Cruyff Foundation

El suport de la fundació fa cinc anys va ser "imprescindible" per tirar endavant el projecte del club rubinenc

Un entrenament de l'Horitzó Can Mir, dirigit per Xavi Mas
Un entrenament de l'Horitzó Can Mir, dirigit per Xavi Mas | Marta Casas
Redacció
09 d'octubre del 2020
La Johan Cruyff Foundation i el CEF Can Mir han renovat aquesta setmana el convenit de col·laboració per donar suport al futbol inclusiu i adaptat, un acord molt important per al club rubinenc, "ja que suposa el reconeixement de la tasca que realitzem per part d'una fundació de prestigi", expliquen des de l'entitat.

El suport de la fundació va ser "imprescindible", ara fa cinc anys, per tal d'engegar el projecte del CEF Can Mir, i que va suposar la creació d'un equip de futbol sala amb nens i nenes amb diversitat funcional. "Aquells temps van ser complicats i durs per tirar endavant l'equip", recorden. 

Després d'anys de treball intens, el CEF Can Mir té dos equips de categoria Sènior, que competeixen a la WeLeague7 de FEDAMAR, i que es va impulsar la temporada passada amb el CE Horitzó; i un equip infantil creat amb l'associació RubíTEA, de nens amb autisme.

El club rubinenc també participa en els equips Benjamí i Aleví de Sarrià, creats amb Cromo Suma, una fundació amb nens i nenes amb Síndrome de Down.

Amb aquest reconeixement, el CEF Can Mir se situa com a referent en el món del futbol inclusiu i adaptat, una fita que ha estat possible "picant molta pedra" i amb la col·laboració amb altres entitats. "I el més important: que molts nens, joves i adults gaudeixin del futbol, esport que els apassiona i que no sempre tenen facilitats i recursos per accedir a la seva pràctica", conclouen des de l'entitat.