Es redueix el nombre de grups confinats a Rubí, però n'hi ha a dos nous centres

Els alumnes de l'escola 25 de setembre i Ribas ja han passat la quarantena, i els Maristes i La Torre de la Llebre han de tancar tres classes

Un grup d'ESO dels Maristes, confinat preventivament
Un grup d'ESO dels Maristes, confinat preventivament | RubiTV.cat (arxiu)
Redacció
07 d'octubre del 2020
Actualitzat a la 13:44h
Nous grups escolar confinat de manera preventiva per un cas positiu de coronavirus, ara als Maristes de Rubí i a l'escola La Torre de la Llebre, segons ha informat l'Ajuntament de Rubí. Amb aquests, ja són 19 els que s'han hagut de confinar als diversos centres educatius de la ciutat, tot i que alguns d'ells ja han tornat a l'escola després d'haver passat la quarantena.

És el cas dels grups que hi havia confinats a l'escola 25 de setembre, els dos de l'Escola Ribas i tres dels quatre grups de La Serreta, i els del Duc de Montblanc i el J.V.Foix. Aviat podran tornar a les seves classes els grups que hi havia a l'Escola Montessori (2), l'EBM Lluna (1), el Liceu, L'Estatut i La Serreta.

En canvi, a l'institut Torrent dels Alous ha augmentat el nombre de grups confinats, amb un total de cinc. Amb tot, doncs, queden 14 grups escolars confinats als centres educatius de la ciutat.

A Catalunya, a data d’avui el confinament afecta a 1.165 grups, 26.353 alumnes i  1.433 professionals educatius. Pel que fa al desconfinament, de moment ho han fet 1.096 grups, i els propers 7 dies es desconfinaran 900 grups més.