Jordi Torres, campió de la Copa del Món de MotoE

El de Rubí és el primer pilot espanyol que guanya el campionat de moto elèctrica

Jordi Torres es proclama campió del Mundial de MotoE
Redacció
13 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 11:34h
El pilot de Rubí Jordi Torres es va proclamar ahir campió de la Copa del Món de MotoE, la categoria de motos elèctriques del Campionat del Món de motociclisme. En la seva segona temporada, Torres es converteix en el primer pilot espanyol que guanya aquest títol.

Torres, que comptava amb força avantatge després d'haver fet un molt bon campionat, va fer una cursa sense riscos, i va acabar quedant sisè al circuit de França. En la classificació general, el pilot rubinenc ha assolit 114 punts.

Jordi Torres, de 33 anys, competeix en el motociclisme internacional des de l'any 2010, i ha passat per les categories de Moto2 i MotoGP, Superbikes, i ara, MotoE.