esport

Ajornen la Marxa Corredor Verd del Vallès pel coronavirus

S'havia de fer el pròxim dissabte 24 d'octubre

per NacióSantCugat, 16 d'octubre de 2020 a les 18:00 |
Marxa del Corredor Verd del Vallès. | CMSC
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les noves mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya per contenir els contagis de la Covid-19 també ha fet caure la Marxa del Corredor Verd del Vallès (MCVV) del Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC). S'havia de celebrar el pròxim dissabte 24 d'octubre però finalment l'organització s'ha vist obligada a ajornar-la "fins a nova data".


El CMSC també fa una crida a reduir les activitats per minimitzar la mobilitat i evitar la propagació del virus.
 
Marxa del Corredor Verd del Vallès

És una cursa que connecta les serres de Sant Llorenç del Munt amb les de Galliners i de Collserola, tot resseguint en part l’Anella Verda de Terrassa. Hi ha dues modelitats; la caminada i la marxa nòrdica i dos recorreguts. D'una banda, l'tinerari convencional del Corredor Verd, de 21 km, entre Matadepera i Sant Cugat del Vallès, a la fi de reivindicar camins tradicionals entre Sant Llorenç del Munt i Sant Cugat, i trepitjar part de la riera de la Bezuca. De l'altra, un itinerari més curt, de 10 km, entre Sant Quirze del Vallès i Sant Cugat, que coincideix amb la segona part de la MCVV.


 

 

Participació