verd urbà

L'Ajuntament substituirà cinc pollancres que presenten risc de caiguda a la zona del cementiri

Avui dilluns es retiraran els exemplars, i la setmana que ve es plantaran liquidàmbars en lloc seu

Els exemplars se substituïran per liquidàmbars | Localpres
per RubiTV.cat, 19 d'octubre de 2020 a les 13:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Rubí ha anunciat una nova actuació que comporta una retirada d'arbres a Rubí, concretament, de cinc pollancres situats a la zona del cementiri municipal i que estan arribant al final de la seva vida útil. El Consistori també ha previst la substitució d'aquestes espècies per una altra, liquidàmbars, que es plantaran al llarg de la setmana que ve.

Els pollancres presentaven risc de caiguda, i en els darrers mesos alguns s'han trencat parcialment i n'han caigut branques de dimensions considerables. Per això, i atès que es preveu que l'afluència de persones al cementiri amb motiu de Tots Sants augmenti, els serveis tècnics municipals han decidit retirar-los i evitar possibles danys personals o materials.

Els nous arbres que es plantaran per substituir els pollancres malmesos són liquidàmbars, una espècie ornamental que ofereix una interessant gamma cromàtica a la tardor. 

Participació