Noves activitats per la «Marató de TV3» a Rubí

Diverses entitats, centres educatius, comerços i equipaments contribueixen cada any a la causa

Redacció
02 de novembre del 2020
Imatge de La Marató de TV3 del 2019
Imatge de La Marató de TV3 del 2019 | TV3
Com cada any, diverses entitats, associacions, centres educatius, equipaments municipals i comerços organitzen activitats per recaptar fons per la Marató de TV3, que enguany estarà dedicada a la Covid-19.

Tot i que encara queden dos mesos per al gran esdeveniment, ja es comencen a conèixer algunes de les iniciatives per contribuir a aquesta causa solidària. La primera, al CAP Sant Genís: durant els dies de la campanya de vacunació de la grip - del 19 d'octubre al 13 de novembre - es farà la recaptació de fons, tant a l'equipament com a les associacions de veïns on aniran a vacunar.

Per altra banda, a partir del 26 d'octubre la Biblioteca Mestre Martí Tauler posarà en marxa la ja tradicional venda solidària de llibres a partir d'1 euro, al vestíbul de l'equipament. Fins aleshores, l'equipament accepta documents en bon estat de conservació, actuals o que tinguin una relació directa amb la ciutat. Entre tot aquest material, el personal de la biblioteca selecciona els exemplars en millor estat de conservació i actualitat i els posa a la venda.

La merceria Tot Labors col·laborarà un any més amb les ja tradicionals jornades de labors, que enguany seran en un format diferent, en grups de quatre persones que ho faran del 10 al 20 de novembre.

Pel que fa a la manta solidària que se sorteja cada any, s'ha preparat una llumeneta de 10 números amb 50 premis, i cada participant podrà escollir dos números. La botiga proporcionarà el material per fer un bloc de la manta solidària, que es podrà fer o bé a casa o bé a la botiga, i a mitjans de novembre es començaran a vendre les butlletes (5€) per al sorteig, que es farà coincidint amb la Grossa, el 31 de desembre. L'altre sorteig serà per un davantal, agafadors i individuals, i se sortejarà coincidint amb la Loteria de Nadal (22 de desembre). La recaptació íntegra es destinarà a La Marató de TV3.