«Diposita aquí el teu masclisme»: Rubí se suma a la campanya de l'Institut Català de les Dones

Aviat les papereres de la ciutat lluiran adhesius que conviden a llençar-hi simbòlicament les actituds masclistes

Els adhesius que es podran veure aviat a les papereres de Rubí
Els adhesius que es podran veure aviat a les papereres de Rubí | ICD
Redacció
20 d'octubre del 2020
L'Ajuntament de Rubí s'ha sumat a la campanya de sensibilització impulsada per l'Institut Català de les Dones (ICD), i aviat les papereres de la ciutat lluiran uns adhesius amb la llegenda Diposita aquí el teu masclisme, títol de la campanya i objectiu de la mateixa: convidar tothom a acabar amb el masclisme llençant-lo simbòlicament a les papereres.
 

Aviat es preveu que arribin els 2.979 adhesius, que es distribuiran per les papereres i equipaments de la ciutat, amb l'objectiu "que la ciutadania parli de feminisme", ha dit la regidora d'Igualtat, Yolanda Ferrer. El govern municipal creu que acabar amb les desigualtats entre homes i dones passa per la sensibilització, "i aquesta campanya ens permet portar-la a l'espai públic", remarca la regidora.

La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Laura Martínez, va explicar durant la presentació de la campanya que "reconèixer el masclisme i desmuntar-lo llençant-lo simbòlicament a les papereres és important perquè no podem lluitar contra una ideologia si no és reconeguda".

Martínez també va subratllar que "cal parlar-ne i reconèixer aquesta realitat" si el que es vol aconseguir és eliminar la desigualtat social que genera: "s'ha de desemmascarar les desigualtats socials, polítiques, econòmiques i jurídiques que pateixen les dones".