gent gran

Suspès l'acte d'homenatge a la gent gran a l'Ateneu

L'Ajuntament espera poder dur-lo a terme "ben aviat", segons ha comunicat per xarxes socials

per RubiTV.cat, 22 d'octubre de 2020 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper 26 d'octubre (17.30h), l'Ateneu municipal havia d'acollir un acte d'homenatge a la gent gran del municipi, amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran (1 d'octubre), per tal de fer visible la contribució de les persones grans a la societat, així com per conscienciar sobre els problemes i reptes que planteja l'envelliment.

L'homenatge, però, ha quedat suspès a causa de la Covid-19, segons ha informat el mateix Consistori a través de les seves xarxes socials aquesta tarda.

 

L'acte preveia la lactura del manifest elaborat pel Consell Consultiu de la Gent Gran de Rubí amb moriu de la pandèmia.


La valuosa aportació de la gent gran en temps de pandèmia

La gent gran de Rubí que s'ha trobat bé de salut ha col·laborat i ofert el seu suport en diverses iniciatives que s'han dut a terme a la ciutat, com ara l'elaboració de mascaretes o altres materials per al personal sanitari i la ciutadania, i també s'han fet suport mutu.

A més, molts han après a utilitzar les noves tecnologies per poder estar més a prop dels seus familiars, com ara les vídeotrucades. L'alcaldessa destaca que "han actuat amb molta constància, generositat, amb la ment positiva i sense perdre les ganes de sortir d'aquesta situació més reforçats".

El Consistori també ha parat molta atenció al col·lectiu, oferint el programa d'activitats Gaudeix de la vida en gran! de manera virtual, i també ha continuat el programa d'intercanvi intergeneracional Memòria viva.

Altres notícies que et poden interessar

​ 

​​ 

Participació